Алманах по случай "10 години Бургаски авто-мото круб РЕТРО"

        Тираж 300 бройки - 288 стр. във формат 275х184 мм. на 170 гр. хром лукс, концево шит, твърда подвързия със зонален лак. Реализиран е чрез 770 снимки, повечето непубликувани, резултат от над 230 снимачни часа. Подготвян е в продължение на повече от 18 месеца, при което са прегледани за селекция над 29 000 снимки. Направени са 18 уникални графики и са поместени 63 репродукции на обложки, плакати и документи.
        288-те страници отразяват историята на "Бургаски авто-мото клуб РЕТРО" и ClassicCars.bg (classiccars.zonebg.com) от 2007-ма до 2017-та година, по повод 10 години от създаването на клуба. Освен мероприятията в Бургас, Созопол и Поморие, са отразени посещенията на годишната сбирка на "Асоциация на автомобилните историци" в Сърбия, както и 6-те издания на "Tour de Europe". Това е един нестандартен продукт, резултат от комбинирането на идеи, ентусиазъм, възможности и приятелство! Първи по рода си в автоклубната история на България.
        Колекционерското издание е подарък за хора, които са били свързани с клубния ни живот и задграничните ни мероприятия през тези 10 години.
        Искам да благодаря на екипа, с който работих и най-вече на Калин Стоянов за перфектната работа. На председателя на клуба Димо Джамбазов за гласуваното доверие и подкрепата, и не на последно място на Община Бургас, Община Созопол и Община Поморие за дългогодишното сътрудничество!

        Автора 


Copyright © ClassicCars.bg 2017.
Всички права запазени!